Konyhabútor készítés

Megtervezzük és megvalósítjuk álmai konyhabútorát!

Sokan csak úgy gondolnak a konyhájukra, mint egy szükséges helyiségre a lakásban. Azonban lehet ennél több is! Konyhabútoraink minőségi alapanyagok felhasználásával, záródás csillapításos mechanikával ellátott vasalatokkal készülnek, laminált és furnérozott, igény szerint magasfényű festett lapokból.

Beépített szekrény készítés

Tolóajtós beépített szekrények és gardróbszekrények bármilyen elképzelés alapján

A beépített szekrények modern, stílusos és praktikus megoldást kínálnak tárgyaink szakszerű tárolására. Egyedi elképzelései vannak? Nyíló- és tolóajtós megoldásaink az Ön igényei szerint készülnek!

Fürdőszoba bútor készítés

Mert fontos, hogy minden reggel kellemes környezetben induljon

Manapság egyre nagyobb fókuszt kap az életünkben a reggeli készülődés, illetve a munka utáni átszellemülés. Egy alaposan megtervezett, minőségi alapanyagokból elkészített fürdőszobabútor képes megteremteni azt a harmóniát, ami ezekhez a pillanatokhoz szükséges!

Gyerekszoba bútor készítés

Kreatív gyerekbútorok a legkisebbeknek és a legnagyobbaknak is!

A gyerekek számára tervezett bútorok nagy odafigyeléssel, az ő igényeikre való teljes körű odafigyeléssel készülnek. Színek, formák, alapanyagok? Az elképzeléseknek csak a gyerekek fantáziája szabhat határt!

Hálószoba bútor készítés

Kényelmes és praktikus hálószoba bútorok az Ön igényei szerint!

A hálószoba az a helyiség, ahol a kényelem és a praktikusság kerül előtérbe. Hálószoba bútoraink segítségével megteremtjük a nyugodt, kiegyensúlyozott – és nem utolsó sorban pihentető – környezetet az Ön számára!

Irodabútor készítés

Minőségi irodabútorok kisebb és nagyobb cégeknek egyaránt

Jó munkavégzéshez praktikus és harmonikus környezetre van szükség. Legyen szó kis vagy nagy projektről, akár egy-egy munkaállomásról vagy komplett irodaberendezésről, mi elkészítjük Önnek és cégének a megfelelő bútorokat. Design irodabútor készítés akár külső tervező bevonásával is! 

Kerti bútor készítés

Minőségi kültéri bútorok, szaletlik, árnyékolók, terasztetők

Mindannyian tudjuk, hogy nincs jólesőbb érzés egy fárasztó nap után, mint ejtőzni egyet a kertben. Ahhoz azonban, hogy mindez igazi feltöltődést nyújtson, fontos a biztonságos és kényelmes körülmények megteremtése – ehhez pedig nélkülözhetetlenek az ellenőrzött, jó minőségű alapanyagok. Könnyűszerkezetes építményeket, épületeket professzionális, kanadai technológiával készítünk.

Egyedi bútor készítés

A megrendelők bármilyen kívánságát megvalósítjuk!

Többek közt arról vagyunk híresek, hogy készítünk: kerek bútort, szögletes bútort, hosszú bútort, rövid bútort, gömbölyű bútort, lapos bútort, tömör bútort.. és még sok mást is, az ügyfelek egyedi elképzeléseinek megfelelően 🙂